ANUNȚ IMPORTANT

         Ținând cont de Ordinul MEN nr.5487/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-Cov-2,  modul de lucru al secretariatului cu studenții, în semestrul I, anul universitar 2020/2021 va fi următorul:

- În atenţia studenţilor din anii terminali -

Facultatea de Inginerie Electrică organizează sesiune de licenţă şi disertaţie în perioada 14-20.09.2020.

        Studenţii din anul IV studii universitare de licenţă şi anul II studii universitare de master, care îşi vor încheia situaţia şcolară până la data de 6.09.2020, pot susţine Examenul de diplomă, respectiv Disertaţie, în sesiunea septembrie 2020.

Dragi studenţi,

Anul universitar 2020-2021 nu începe aşa cum am sperat. Am fi dorit ca, odată cu începutul noului an universitar, să putem redescoperi beneficiile activității faţă în faţă, esenţială pentru un act didactic de calitate.  Forțati de reponsabilitatea pe care o avem pentru siguranța fiecăruia dintre noi și a celor de lângă noi ne-am asumat cu regret decizia de a ne desfăşura, pentru moment, activitatea doar în varianta online.

Sălile de curs și laboratoarele vor continua să fie goale, chipurile colegilor de an şi ale dascălilor le veți putea vedea doar pe monitorul calculatorului.

Am convingerea că, împreună, vom găsi resursele și metodele care să ne permită desfășurarea unei activități educaționale de calitate.

Vreau să le urez bun venit în famila Facultății de Inginerie Electrică studenților de anul I și să le mulțumesc pentru încrederea pe care ne-au acordat-o alegându-ne ca îndrumători în formarea lor profesională.