• În atenţia absolvenţilor promoţiei 2020 –

Facultatea de Inginerie Electrică organizează sesiune de licenţă şi disertaţie astfel:

 

  • Pentru studenţii de la ciclul universitar de licenţă, în perioada 29.06-5.07.2020. Depunerea on-line pe adresa secretariatului (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a cererilor de susţinere a examenului de diplomă se va face până la data de 19.06.2020. Cererile vor fi obligatoriu însoţite de: copie după cartea de identitate, copie după certificatul de naștere, declaraţie pe proprie răspundere privind originalitatea lucrării, referatul cadrului didactic îndrumător (care va cuprinde propunerea de notare a acestuia), tema proiectului de diplomă și proiectul elaborat în format PDF.
  • Pentru studenţii de la ciclul universitar de master, în perioada 22-28.06.2020. Depunerea on-line pe adresa secretariatului (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a cererilor de susţinere a disertaţiei se va face până la data de 15.06.2020. Cererile vor fi obligatoriu însoţite de: copie după cartea de identitate, copie după certificatul de naștere, declaraţie pe proprie răspundere privind originalitatea lucrării, referatul cadrului didactic îndrumător, tema disertației și lucrarea elaborată în format PDF.
  • Este obligatorie încărcarea proiectelor de diplomă și a disertațiilor în programul evidența studenților.

 

Modele pentru cerere, declaraţie pe proprie răspundere privind originalitatea lucrării, referatul cadrului didactic îndrumător şi temă se află pe site-ul facultății (http://elth.ucv.ro/fisiere/probleme%20studentesti/index.php?path=Licenta%2FLicenta%2FActe/ pentru ciclul de studii de licență și http://elth.ucv.ro/fisiere/probleme%20studentesti/index.php?path=Licenta%2FMaster%2FActe/ pentru ciclul de studii de master).

ATENTIE: Absolventii promotiilor anterioare anului universitar curent vor folosi "cererea" care contine la sfarsit metiunea obligatorie:"Precizam că solicitarea îndeplinește condițiile Regulamentului privind organizarea şi desfășurarea examenelor de licență / diplomă şi disertație aprobat în ședința Senatului din data de 22.01.2020."