SESIUNEA NAȚIONALĂ A CERCURILOR ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI

EL-SES

Craiova, 10  – 11 Mai  2018

NEW! Program conferință

Această sesiune continuă tradiţia cercurilor știinţifice studenţești organizate de

Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii din Craiova.

Scopul sesiunii este acela de a creea cadrul pentru prezentarea și dezbaterea articolelor ce conţin rezultate știinţifice și tehnice obţinute de către studenţi, dar și de elevi de liceu , pe parcursul pregătirii lor profesionale și de a facilita colaborarea știinţifică între studenţii de azi și mâine ai facultăţii.

Aceasta sesiune de lucrări știinţifice se adresează atât studenţilor, masteranzilor și elevilor din judeţul Dolj cât și celor din ţară, anul acesta organizându-se la nivel naţional. În cazul în care participanţii din altă localitate nu pot ajunge la eveniment pot susţine lucrarea știinţifică și online ( skype).

Pliant

SECŢIUNI

 1. Inginerie electrică asistată de calculator
 2. Sisteme pentru inginerie aerospaţială
 3. Educaţie pentru protecţia mediului
 4. Sisteme electromecanice moderne
 5. Comanda, controlul şi exploatarea sistemelor energetice
 6. Informatică în inginerie electrică.

TRIMITEREA LUCRĂRILOR

Autorii sunt invitaţi să trimită lucrări proprii care să se încadreze în unul dintre domeniile specificate mai sus.  Lucrarea în extenso, redactată respectând formatul recomandat (3-5 pagini), va fi trimisă în format electronic până la data de 29 aprilie 2018. Lucrările vor fi supuse unui proces de recenzie.

Inscrierea si trimiterea lucrarilor se face  aici

Precizare: In caz de probleme in incarcarea lucrarilor pe site, va rugam sa trimiteti lucrarea pe e-mail, utilizand adresa corespunzatoare sectiunii dorite:

 1. Inginerie electrică asistată de calculator  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 2. Sisteme pentru inginerie aerospaţială – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 3. Educaţie pentru protecţia mediului – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 4. Sisteme electromecanice moderne – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 5. Comanda, controlul şi exploatarea sistemelor energetice – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 6. Informatică în inginerie electrică – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

DATE IMPORTANTE

22 aprilie 2018 29 aprilie 2018 (extins) – data limită pentru trimiterea lucrării în extenso;

28 aprilie 2018 2 mai 2018 (extins)–confirmarea acceptării lucrării;
3 mai 2018 – confirmarea participării de către participanţi;
10 mai 2018 – înscrierea participanţilor.

CONTACT

Facultatea de Inginerie Electrică

Blvd. Decebal nr.107
Craiova, jud. Dolj
cod poştal 200440
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.