Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul General pentru Imigrari, Serviciul Imigrari al Judetului Dolj transmite:

Inspectoratul General pentru Imigrari a initiat o campanie de informare online a cetatenilor straini aflati la studii care doresc sa desfasoare activitati lucrative pe teritoriul Romaniei.

Campania are ca scop cresterea gradului de informare cu privire la oportunitatile oferite pe acest sector si constientizarea riscurilor la care se expun In situatia nerespectarii prevederilor legale privind angajarea sau detasarea unui cetatean strain in Romania.


Astfel, pentru evitarea situatiilor de risc, Inspectoratul General pentru Imigrari a pus la dispozitia celor interesati un material informativ, In cadrul caruia sunt prezentate informatii de baza.
Materialul poate fi accesat pe site-ul public disponibilla adresa www.igi.mai.gov.ro, in sectiunea mass-media, comunicate de presa.
Cadrul normativ si conditiile in care cetatenii straini proveniti din state terte, non-UE, pot derula activitati lucrative pe teritoriul statului roman sunt stabilite de O.G. nr. 25/2014 privind incadrarea in munca. §i deta§area strainilor pe teritoriul Romaniei, respectiv de O.U.G nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.


Reabilitare și modernizare spații de învățământ corpurile C,D,E si F

anunt proiect DEF